Diensten

Ons repertoire

Het repertoire bestaat uit diverse soorten en stijlen muziek. Die lopen uiteen van Nederlandstalig, Instrumentaal, Country, Reggae, Jaren `60, Duitstalige- en Oostenrijkse muziek. Daar waar het kan wordt er bij het publiek “aan tafel” gespeeld. Mooie meezingers en bekende nummers die iedereen wel kent passeren dan de revue. Het lukt dan altijd de tafel in beweging te krijgen en het publiek te laten meezingen. Oktoberfest-, St. Nicolaas- of kerstmuziek kan ook worden toegevoegd aan het bestaande repertoire. Door de jaren heen is het repertoire steeds aangepast, echter wel met het behoud van de “eigen sound” die zo kenmerkend is. De Serenado`s blijven gewoon een eigen koers volgen en de muziek spelen die bij de doelgroep past.

Allround duo

Het publiek verwacht tegenwoordig van een muziek duo net zoveel als van een complete band. Om dit voor elkaar te krijgen maken velen gebruik van MP-3 bestanden om zo aan die wens te voldoen. De Serenado`s volgen deze trend niet. Ze spelen de nummers helemaal zelf, zonder bladmuziek, op hun eigen manier. Accordeon en de klanken van een geluidsmodule in combinatie met tweestemmige zang en slagwerk maken het compleet. Voor de versterking zijn er twee krachtige compacte systemen beschikbaar voor een zo optimaal mogelijke geluidsweergaven. 

André solo

André is ook solo in staat om het publiek muzikaal te omarmen met zijn accordeon. Laat u verrassen door alle klanken die het digitale accordeon te bieden heeft. André neemt u mee op reis met muziek uit verschillende regio`s en zet de luisteraars aan om mee te zingen met nummers die bij velen wel bekend zijn. Ceremonie muziek tijdens een uitvaart of kerkelijke inzegening, gezellige muziek op de huifkar, in de huiskamer of tuin. André brengt de juiste sfeer op elke gewenste locatie.

Akoestisch duo

Door gebruik te maken van digitale accordeons zijn er ook optredens te boeken op locaties waar geen stroompunt aanwezig is. De mogelijkheid bestaat om zo`n optreden licht uit te versterken en eventueel zang toe te voegen. Hiervoor wordt een mobiele accu speaker gebruikt. Prima geschikt als achtergrondmuziek of daar waar geen hoog volume gewenst is. Denk daarbij aan etentjes, kleine recepties, huisconcerten en terras-optredens. Met een kleinere groep mensen kan het extra geslaagd worden als de avond of middag enkele uurtjes wordt onderbroken met een kort live optreden. 

Benieuwd naar wat we voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op.