Over ons

André Dwars

Ik ben André en al vanaf jonge leeftijd geïnteresseerd in het accordeon. Ik had op de lagere school een klasgenoot waar ik op de vrije woensdagmiddag vaak kwam. Zijn vader was accordeonist en dat heeft ertoe geleid dat ik hiermee in aanraking kwam. Hij bezat de gave de baspartij letterlijk door de muziek heen te laten “rollen”, echt uniek, dat wilde ik ook kunnen.
De passie voor het accordeon zit echt verweven in me, ik kan het niet laten dit te delen met de mensen om me heen. Ik zit vol toekomstmuziek, het is mijn leven.

Theo Wijlens

Ik ben Theo en ondertussen alweer een tijdje gepensioneerd. In het gezin waarin ik ben opgegroeid was er veel aandacht voor muziek. Het zelf kunnen bespelen van een muziekinstrument was bij ons thuis een vanzelfsprekendheid. Mijn vader was bij de harmonie, mijn twee oudere broers speelden beide accordeon op feestjes en partijen en ik op het drumstel. Samen met vooral mij oudste broer en daarnaast een collega muzikant was ik vaak te vinden op het podium om menig feestje ritmisch te ondersteunen. Muziek maken houdt me jong en zorgt voor een sociale betrokkenheid waar ik veel energie uit haal.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen doen?
Neem dan contact met ons op.