Over ons

Over André

Ik ben André Dwars en al vanaf jonge leeftijd geïnteresseerd in het accordeon. Ik had op de lagere school een klasgenoot waar ik op de vrije woensdagmiddag vaak kwam. Zijn vader was accordeonist en dat heeft ertoe geleid dat ik hiermee in aanraking kwam. Door zijn hulp en toewijding ben ik de muzikale wereld gaan ontdekken. Mijn voorkeur ging direct uit naar het instrument wat hij zo goed beheerste. Hij bezat de gave de baspartij letterlijk door de muziek heen te laten “rollen”, echt uniek, dat wilde ik ook kunnen.
Door ziekte moest mijn grote voorbeeld noodgedwongen zijn activiteiten staken en heb ik getracht zijn werk voort te zetten.
Zijn broer Theo ging vaak mee voor ritmische ondersteuning, dat hebben we zo gelaten. Het begin van De Serenado`s was een feit. Ook solo ben ik actief om mensen te vermaken met mijn accordeonspel.
De passie voor het accordeon zit echt verweven in me en ik kan het niet laten dit te delen met de mensen om me heen.
Ik zit vol toekomstmuziek, het is mijn leven.

Over Theo

Ik ben Theo Wijlens. In het gezin waarin ik ben opgegroeid was veel aandacht voor muziek. Het kunnen bespelen van een muziekinstrument was bij ons thuis een vanzelfsprekendheid. Mijn vader was bij de harmonie, mijn twee oudere broers speelden beide accordeon op feestjes en partijen en ik op het drumstel. Samen met vooral mij oudste broer en daarnaast een collega muzikant was ik vaak te vinden op het podium om menig feestje ritmisch te ondersteunen. Muziek maken houdt me jong en zorgt voor een sociale betrokkenheid waar ik veel energie uit haal.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen?
Neem dan contact met ons op.